Teppanyaki
CARNES
Meat
Carnes y verduras preparados a su vista
sobre la planchaMeat & vegetables prepared in front of you
on a hot iron plate
· Ribeye WAGYU Japonés Importado (A5)
corte fino o corte grueso (250 gr.)
Imported japanese ribeye WAGYU (A5) sliced thin or sliced steak
· Ribeye Angus Prime Importado
corte grueso (300 gr.)
Imported Angus ribeye prime steak
· Ribeye Angus Prime Importado
corte fino (260 gr.)
Imported Angus ribeye prime sliced thin
· Ribeye Angus Choice Importado
corte grueso (350 gr.)
Imported Angus ribeye choice steak
· Ribeye Angus Choice Importado
corte fino
(300 gr.)
Imported Angus ribeye choice sliced thin
· Filete de Res (200 gr.)
Filet mignon
· Foie Gras al Teriyaki (100 gr.)
Grilled on a hot iron plate with teriyaki sauce
· Pollo Teriyaki (200 gr.)
Teriyaki chicken
VERDURAS ADICIONALES
Aditional Vegetables
· Espinacas
(120 g.)
Spinach
· Setas
(120 g.)
Wild mushrooms
· Papa Rallada
(120 g.)
Grated potato
· Espárragos
(120 g.)
Asparagus
PESCADOS Y MARISCOS
Seafood
Pescados, mariscos y verduras preparados
a su vista sobre la plancha
Seafood and vegetables prepared
in front of you on a hot iron plate
· Langosta
(precio por kilo)
Lobster
· Calamar
(150 grs.)
Squid
· Mariscos mixtos
(250 grs.)
Mixed seafood
· Salmón
(150 grs.)
Salmon
· Robalo
(150 grs.)
Sea bass
· Callo de hacha
(150 grs.)
Scallop
· Atún
(150 grs.)
Tuna fish
· Camarones
(250 grs.)
Shrimps
* Cada platillo se acompaña
con seis variedades de verdurasAll the dishes are accompanied
with six variety of vegetables
Suntory 2024